Welkom bij AI-Hosting & Domeinregistratie

Wij bieden professionele webhosting voor particulieren en bedrijven tegen concurrerende prijzen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en support.

Het is belangrijk dat uw web-site altijd bereikbaar is. AI-Hosting beschikt over een serverruimte in Schiphol-Rijk welke is voorzien van de laatste technische snufjes. Al onze servers zijn uitgerust met Red Hat Linux. Een geavanceerd klimaat management systeem zorgt ervoor dat de temperatuur en de luchtvochtigheid (RV) in de serverruimte altijd optimaal is. Bij een stroomuitval neemt een UPS-systeem direct de stroomvoorziening over. Ook worden spanningsverschillen gecontroleerd en geëlimineerd. Het volledige netwerk is direct aangesloten op de AMSIX internet backbone. Met een snelheid van 100-300 MBit. Kortom: De hardware en randapparatuur zorgt ervoor dat uw website te allen tijde beschikbaar is en snel beschikbaar is.

Met AI-Hosting kan elke ondernemer, stichting, particulier of vereniging zeer voordelig het World Wide Web op. Het dienstenpakket van AI-Hosting biedt u een volledig en professioneel pakket aan Hosting diensten aan. Er is voor iedereen een passend pakket voorradig en indien het later noodzakelijk is, kan er naar een ander pakket overgeschakeld worden.

Succes op het internet begint bij de registratie van uw eigen domeinnaam! - Uw domeinnaam registreren bij AI-Hosting kan al vanaf € 15,00 per jaar - (i.c.m. met hosting al vanaf € 119,00 per jaar)

Vanzelfsprekend regelen we desgewenst de administratieve afhandeling van domeinregistratie en - verhuizing voor u.

AI-Hosting is duidelijk, snel, klantvriendelijk en biedt kwalitatief hoogstaande hostingdiensten tegen een betaalbare prijs.


AI-Hosting heeft voor iedereen een interessante oplossing!

 

 
 

Wij bieden

- Professionele web-hosting
- Snelle helpdesk via e-mail
- Gratis Antivirus / Spamfilter
- Database services
- Hosting solutions op maat
- Scripting ( PHP, CGI , PERL)
- Binnen enkele min. online